BUSINESS LUNCH MENU

 /  Menu a Speciální nabídky

Obědové menu 13. - 17. listopadu 2018


 

ANTIPASTO
Nicoisé salát, fazolky, křepelčí vejce, grenaille brambory
nebo
Bramborový krém, uzená kachní prsa, restované hřiby

 

SECONDO
Tagliolini, kančí ragú, kapusta, pecorino chips
nebo
Supreme z perličky, fava fazole, tuřín, dýňové pyré

 

DOLCE
Čokoládový dort, meruňky


2-chodové menu 290 CZK
3-chodové menu 390 CZK

Obědové menu 20. - 23. listopadu 2018


 

ANTIPASTO
Pappa al Pomodoro

nebo

Tataráček z tuňáka, avokádo, rajčata

 

SECONDO
Dýňové rizoto, hovězí oháčka

nebo

Telecí filet, celerový koláč, špenát

 

DOLCE

Tarte tatin

 

2-chodové menu 290 CZK
3-chodové menu 390 CZK

Obědové menu 27. - 30. listopadu 2018


 

ANTIPASTO
Rybí polévka, rajčata, strozzapreti
nebo
Červená řepa, gorgonzola, lískové ořechy, jablko

 

SECONDO
Trofie al Genovese
nebo
Scaloppine al limone, parmazánová bramborová kaše

 

DOLCE
Skořicové créme brulée, švestka


2-chodové menu 290 CZK
3-chodové menu 390 CZK

VINI AL CALICE


 

SPUMANTI 0,12l
N.V. Franciacorta Satén Brut „61“, Berlucchi, Lombardia 215
N.V. Franciacorta Rosé Brut „61“, Berlucchi, Lombardia 215


VINI BIANCHI 0,15l
2017 Pinot Grigio, Colterenzio, Alto Adige 180
2017 Cuvée Dalis Bianco, Endrizzi, Trentino 180
2016 Soave Classico Monte Fiorentino, Ca Rugate, Veneto 200
2015 Chablis Terroir Decouverté, Patrick Piuze, Bourgogne 290
2017 Riesling trocken Karthäuserhof, Mosel 220

 

VINI ROSSI 0,15l
2015 Pinot Nero Riserva, St. Michael Eppan, Alto Adige 250
2015 Valpolicella Superiore „Capitel Nicalo“, Tedeschi 190
2015 Serpaiolo, Maremma, Endrizzi, Toscana 230
2015 Chianti Classico Castello di Verrazzano, Toscana 210
2016 Primitivo di Manduria, Feudi di San Gregorio, Puglia 190
2015 Chateau Le Puy, St. Emilion, Bordeaux 390