Silvestrovské menu 2019

 /  Menu a Speciální nabídky

NOVOROČNÍ MENU RESTAURACE ELEMENTS 2019 (pouze 31.12.2018)


 

Amuse bouche

 

Foie gras, kumquat, ostružiny, pistácie, jedlé zlato

Gewurtztraminer, St. Michael Eppan, Alto Adige

 

Tuňák, smažené křepelčí vejce, mražená holandská omáčka, pěna z mořských řas

Vermentino di Sardegna “Costamolino”, Argiolas, Sardegna

 

Raviolli plněné račím masem, stracciatella, espuma ze zauzených paprik, Tzar kaviár

Soave Classico “Montecarbonare”, Suavia, Veneto

 

Baccala Mantecato, jeruzalémský artyčoky, šafránový gel, polentové chipsy

Sauvignon “Sottomonte”, Ronco del Gelso, Friuli

 

Glazírovaný jehněčí brzlík, lanýžový květák, smažená divoká brokolice, foie gras omáčka

Cerasaulo di Vittoria “Floramundi”, Donnafugata, Sicilia

 

Raviolli plněné žloutkem, stracchino, šalvěj, černý česnek,  zimní lanýž

Barbera d`Alba “Tre Vigne”, Vietti, Piemonte

 

Pošírovaný kalamár, hříbková ricotta, fava fazolky, pěna z olivového oleje

“Benefizio”, Castello di Pomino, Frescobaldi, Toscana

 

SRNČÍ DUO - hřbet & šunka, pistácie, kaštanové pureé, jeřabiny, Montalcino omáčka

Brunello di Montalcino Castegiocondo, Frescobaldi, Toscana

 

Lékořicová Panna Cotta, nugátová ganaché, zmzlina z lískových oříšků

Moscato di Pantalleria “Ben Ryé”, Donnafugata, Sicilia


 

10-ti chodové degustační menu 3.990,- Kč / osoba
+ vinné párování 1.990,- Kč / osoba