Štědrovečerní menu restaurace Elements

 /  Menu a Speciální nabídky

VÁNOČNÍ MENU RESTAURACE ELEMENTS (POUZE 24.12.2019)


 

Amuse Bouche

 

ANTIPASTO

Zauzený hovězí tatárák, mandlová pěna, kaviár, černý česnek

2016 Gavi del Comunne di Gavi “Altius”, La Ghibellina, Piemonte, Italy*

 

ZUPPE

Rybí polévka, šafránové noky, sušená cherry rajčata

2016 Verdicchio dei Castelli di Jesi Superiore Classico Riserva “San Paolo”, Piavalta, Marche, Italy*

 

PRIMO

Husí ravioli, dýně, kozí sýr

2016 Pinot Nero “Turmhof”, Tiefenbrunner, Alto Adige, Italy*

 

SECONDO

Holub, foie gras, špenát, červená řepa, bramborová kroketa

2015 Barolo Albe, G.D.Vajra, Piemonte, Italy*

 

DOLCE

Baba Napoletano, jablečný kompot,  rumovo-vanilková zmrzlina

2018 Riesling “Phyllit” Feinherb, Kruger-Rumpf, Nahe, Germany*

 


 

6-ti chodové degustační menu 2.450,- / osoba
+ vinné párování 1.450,- / osoba